Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Bolaños treu pit de la petició de la fiscalia a Jové i Salvadó: “És una prova més que els fets de 2017 encara són delicte”

|

- Publicitat -

El ministre de Presidència, Félix Bolaños, ha celebrat que la petició de la fiscalia a Josep Maria Jové i Lluís Salvadó per l’1-O “és una prova més del que sempre s’ha dit” des del govern espanyol. “Demostra que els fets que van ocórrer el 2017 a Catalunya eren delicte el 2017 i continuen sent delicte el 2023”, ha dit en una atenció als mitjans aquest divendres al matí. No és la primera vegada que l’entorn de Pedro Sánchez treu pit de la repressió a l’independentisme, malgrat la suposada desjudicialització.

“Potser la pregunta avui seria per a aquells que van dir que amb la reforma del Codi Penal es despenalitzaven aquests fets”, ha remarcat Bolaños, després que el ministeri públic hagi demanat set anys de presó a Jové i sis anys i tres mesos a Salvadó per malversació agreujada, prevaricació i desobediència.

Et pot interessar  Bolaños nega que es parli de referèndum amb ERC: "Estem en campanya, escoltarem moltes coses, algunes que no són certes"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut