Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Bildu treu importància a l’engany del PSOE sobre la reforma laboral: “És una qüestió de forma i no de fons”

|

- Publicitat -

La portaveu de Bildu al Congrés, Mertxe Aizpurua, ha relativitzat la matisació del PSOE sobre la derogació de la reforma laboral pactada amb el seu grup a canvi de l’abstenció a l’estat d’alarma. En una entrevista a Rac 1, Aizpurua atribueix les declaracions dels socialistes de la passada matinada als “temps” de la reforma i a la manera com s’han de fer els canvis. És a dir, que creu que la matisació fa referència a una qüestió de forma i no de fons. En aquest sentit, la diputada coincideix que la reforma laboral no es pot derogar “de la nit al dia” i que s’ha de fer “a poc a poc” per no deixar desprotegits els treballadors. I ha afegit que la confiança amb el PSOE segueix intacte.

La portaveu de Bildu assegura que la derogació de la reforma laboral no es pot fer de manera exprés i creu que la matisació dels socialistes fa referència a això i no al fons de la reforma pactada. En aquest sentit, ha afegit que no creu que el document de l’acord sigui “paper mullat” i s’ha mostrat convençuda que s’arribarà a bon port.

Publicitat

I és que, segons Aizpurua, l’important és com acaba la derogació de la reforma laboral i ha relativitzat les matisacions del PSOE de les últimes hores. De fet, fins i tot ha considerat positiu que es clarifiquin les coses.

Et pot interessar  ERC, Junts i el PSOE acusen el PP de fer un ús partidista del Senat
Publicitat

Opinió

Minut a Minut