Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Bescansa creu que no és democràtic que Felip VI sigui el cap de les Fuerzas Armadas i alhora participi activament en contra del procés

La candidata de Podemos per Galicia assegura que desocupar el monarca d'aquest càrrec és una de les seves fites

|

- Publicitat -

Carolina Bescansa ha protagonitzat algunes de les crisi del partit de Podemos després de revelar-se contra Iglesias. Ara, és la forta rival del candidat oficial per Galicia Antón Gómez. En una entrevista al diari ‘Público’, Bescansa ha parlat del model de la seva candidatura, de les discrepàncies més generals amb el secretariat general del partit i, com no podia ser d’altra manera, de la monarquia espanyola.

Les seves declaracions sobre Felip VI quan va dir que “no hauria de ser responsable de les Fuerzas Armadas espanyoles” van causa molta polèmica, però la possible candidata per Galícia es reafirma, i afageix que no entén com pot ocupar aquesta posició i participar activament en contra del procés català: “Perquè un cap d’estat que intervé activament en la crisi política catalana no pot ser cap de les Fuerzas Armadas”.

Publicitat

Desocupar a Felip VI d’aquest càrrec és una de les utopies de Bescansa, “forma part de la nostra proposta de canvi constitucional”, mentre que assegura que en la seva formació no hi ha monàrquics.

Et pot interessar  El jutjat cita a declarar els quatre manifestants denunciats pels Mossos durant la protesta contra Felip VI a Caldes
Publicitat

Opinió

Minut a Minut