Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Bategen “La Avenida Santiago Abascal” a la Feria de Abril de Barcelona

|

- Publicitat -

Vox cada dia la fa més grossa. En aquesta ocasió, ha estat en la Feria de Abril de Barcelona, on ha part de rebre com si fos una estrella de Hollywood al seu portaveu d’ultradreta al Congreso, Iván Espinosa de los Monteros, han batejat alguns dels espais de Barcelona de forma surrealista. La més cridanera és “la Avenida de Santiago Abascal”, dedicada únicament al seu diputat. Tot i això, també han dedicat un espai a la plaça María Garcia Fuster o una Rambla a Joan Garriga, ambdós diputats de Vox.

El discurs protagonitzat per Iván Espinosa de los Monteros, en la seva caseta dels ultres ha estat devastador. Entre altres, ha agraït Vox Catalunya i Vox del país Basc “sou molt valents”, referint-se a la defensa “del nacionalisme espanyol”. En aquesta línia ha exclamat: “Cadascú de vosaltres és Vox”, i finalment, conclou, “i Vox és Espanya, pel que de veritat estem aquí tots”.

Publicitat

La Feria va començar el passat divendres 22 d’abril i tancarà les seves portes el proper 1 de maig. Es tracta de l’edició número 49.

Et pot interessar  La justícia obliga l'Ajuntament de Santa Susanna a penjar la bandera espanyola a la façana
Publicitat

Opinió

Minut a Minut