Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Bassa assegura que es tornarà a parlar d’amnistia i autodeterminació “amb més normalitat” després dels indults

|

- Publicitat -

Discussió cordial entre Mireia Boya i la presa política Dolors Bassa a Twitter. Els indults és una via que no està agradant, ni de bon tros, a tot l’independentisme, ja que ho consideren posar-se de genolls davant de l’amo. A més, suposa la manca d’esforços per seguir lluitant per la independència i l’amnistia. Així ho ha denunciat Mireia Boya, la qual assegura que “mentre parlen dels indults ja no es parla d’amnistia, autodeterminació, independència o drets socials”, i de fet creu que “és allò que volen”.

Però la consellera legítima Dolors Bassa li ha retret que s’equivoca, assegurant que “en tornarem a parlar perquè mai hem deixat de pensar-hi”, i ha explicat a l’exdiputada que “9 persones ho podrem fer amb més normalitat que ara, mentre exigim la llibertat i els drets per a tothom”. Amb tot, Boya s’ha mostrat feliç de retrobar-se amb Bassa encara que sigui per les xarxes socials, aclarint que criticava especialment els mitjans de comunicació: “Cal parlar-ne més encara. Sereu altaveu un cop a casa”.

Publicitat

Et pot interessar  La Comissió de Venècia veu “legítim” buscar la reconciliació política a Catalunya i aposta pel “diàleg” sobre l’amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut