Dissabte, 1 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Bassa assegura que es tornarà a parlar d’amnistia i autodeterminació “amb més normalitat” després dels indults

Ho ha dit en resposta a les crítiques de Mireia Boya, la qual assegura que els indults tapen la resta de temes: “És allò que volen”

Redacció 18/06/2021
Dolors Bassa atenent els mitjans de comunicació després d'haver sortit de la presó del Puig de les Basses.

Discussió cordial entre Mireia Boya i la presa política Dolors Bassa a Twitter. Els indults és una via que no està agradant, ni de bon tros, a tot l’independentisme, ja que ho consideren posar-se de genolls davant de l’amo. A més, suposa la manca d’esforços per seguir lluitant per la independència i l’amnistia. Així ho ha denunciat Mireia Boya, la qual assegura que “mentre parlen dels indults ja no es parla d’amnistia, autodeterminació, independència o drets socials”, i de fet creu que “és allò que volen”.

Però la consellera legítima Dolors Bassa li ha retret que s’equivoca, assegurant que “en tornarem a parlar perquè mai hem deixat de pensar-hi”, i ha explicat a l’exdiputada que “9 persones ho podrem fer amb més normalitat que ara, mentre exigim la llibertat i els drets per a tothom”. Amb tot, Boya s’ha mostrat feliç de retrobar-se amb Bassa encara que sigui per les xarxes socials, aclarint que criticava especialment els mitjans de comunicació: “Cal parlar-ne més encara. Sereu altaveu un cop a casa”.