Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

“Barcelona és Imparable” omple la Plaça Sant Jaume per reivindicar una millor gestió de la ciutat

L’organització conformada per 110 associacions s’ha reunit davant l’Ajuntament de Barcelona per aturar la brutícia, la inseguretat ciutadana i el caos a la ciutat

Redacció 21/10/2021

La manifestació organitzada per l’associació “Barcelona és Imparable” ha començat aquest dijous al voltant de les 19:30 h a la Plaça Sant Jaume. L’organització s’ha aplegat per mostrar el seu sentiment de malestar amb la gestió a la Ciutat Comtal i engloba reivindicacions veïnals i empresarials.

Alguns dels clams que els manifestants han reivindicat han estat “Prou inseguretat, prou brutícia i prou caos”. La reivindicació ha ocorregut en un moment clau per l’aprovació dels pressupostos i ha englobat un total de 110 associacions. Entre les quals hi ha hagut: Gremis de Barcelona, Tsunami Veïnal, l’AV Barceloneta, Asocparc, Twenty 50, el Cercle Artístic i Barcelona Oberta.

En aquesta ocasió, i a diferència del pregó de les Festes de la Mercè, la plaça Sant Jaume ha estat plena de gom a gom, on han tingut lloc unes reivindicacions plenes de retrets i xiulades a l’alcaldessa Ada Colau.