Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

BComú celebra l’augment de participació i esquiva valorar el sondeig que els arrabassa la victòria

|

- Publicitat -

El número dos de la candidatura de Barcelona en Comú, Joan Subirats, ha celebrat l’alta participació de les eleccions municipals “especialment a Barcelona” que ha pujat 5.55 punts respecte a les últimes i assegura que “malgrat venir d’un cicle electoral molt intens” la dada ha estat “de les més altes que hi ha hagut a Barcelona”. És per això que els comuns reivindiquen “la importància dels governs de proximitat”.

Des de la Fàbrica de Creació Fabra i Coats, on la formació segueix els resultats de la nit electoral, Subirats ha afirmat que “han votat dos de cada tres barcelonins amb dret a vot”. El número dos també ha volgut fer referència a la participació de les eleccions europees, amb la candidatura d’En Comú Podem encapçalada per Ernest Artasun i un augment de 15,18 punts respecte a l’any 2014, i que ho ha atribuït a “la situació d’anomalitat i judicialització de la política”.

Publicitat

Per altra banda, el candidat no ha volgut fer referència al sondeig publicat per Betevé i El Periódico perquè la xifra que separa ERC de BComú és irrsòria “i té un marge d’error molt elevat”. Per concloure, Subirats ha sentenciat que “haurem d’esperar tranquil·lament”.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut