Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Baños ironitza sobre l’agenda del retrobament que “avança” amb l’informe de la Fiscalia contrari a l’indult de Hasél

|

- Publicitat -

L’exdiputat de la CUP, Antonio Baños, torna a utilitzar Twitter per causar impacte. En aquest cas, ha comentat que la Fiscalia de l’Audiència Nacional ha emès un informe en el qual es posiciona en contra de concedir l’indult al raper Pablo Rivadulla, conegut artísticament com a Pablo Hasél.

La Fiscalia ha afirmat que “està condemnat per múltiples fets delictius” i en algun és reincident, com apologia del terrorisme. En el comunicat, el ministeri públic indica a més que l’informe del Centre Penitenciari de Ponent, que valora la seva conducta i afirma que consideren que no és mereixedor de l’indult per raons de “justícia, equitat o conveniència pública”. Apunten que Hasél ha manifestat disconformitat a participar en els programes individualitzats del centre penitenciari. “No vol fer cap tractament”, apunten. Hasél ja va expressar que considerava que se l’estava reprimint per la seva ideologia política i va expressar que no estava disposat a renunciar-hi. Per tant, té lògica que s’oposés a aquests tractaments, ja que es considera un pres polític i afirma que “hi ha una operació d’Estat, pensada per engarjolar-me molt de temps” com afirma Página 12.

Publicitat

Baños que ha llegit atentament la negativa de la Fiscalia a què s’accepti a l’indult del raper, i ha ironitzat sobre aquest fet. D’aquesta manera, evidencia que la repressió de l’Estat, en comptes d’aturar-se, segueix present i continua fent una persecució política. Així, ha mostrat la inconsistència de les declaracions del president del Gobierno, que en roda de premsa en referència a la taula de diàleg diu que vol “retrobar-se”, però en canvi encoratja “la Fiscalia que depèn del Gobierno” faci tot el que pugui per evitar l’indult de Pablo Hasél. “La agenda del reencuentro avança a bona velocitat” ha reblat.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut