Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Baños critica la hipocresia d’Iceta

|

- Publicitat -

Antonio Baños, exdiputat de la CUP, ha carregat contra Miquel Iceta per una piulada en la qual criticava que “no hi haurà referèndum per la independència ni en 2030, ni en 2040”.

El periodista ha subratllat que el ministre de Cultura ha criticat que els independentistes malgrat necessitar que votin a favor els pressupostos que el Gobierno presentarà.

Publicitat

Així, també ha ironitzat sobre l’afirmació de Salvador Illa, i el caràcter adulador al qual ens té acostumats Iceta, en què afirmava que “Catalunya necessita polítiques que uneixin”.

D’aquesta manera, Baños ha mostrat que Iceta no havia fet aquesta piulada, precisament per unir Catalunya, sinó que més aviat estava intentant afegir llenya al foc.

Finalment, l’anticapitalista ha posat de manifest el seu disgust perquè des del Govern de la Generalitat es permeti que Iceta faci aquestes declaracions, quan necessiten l’aprovació de l’independentisme perquè els pressupostos arribin a bon port.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut