Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Ayuso segueix idolatrant el seu Déu Juan Carlos I: “Els deutes els ha pagat amb disculpes”

|

- Publicitat -

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha tornat a defensar aquest dijous el rei emèrit Juan Carlos I, per ser “una de les persones que més ha fet per Espanya” i ha indicat que “els seus problemes actuals amb Hisenda o amb la Justícia ja els ha anat pagant amb disculpes i una abdicació”, per la qual cosa a partir d’aquí considera que “tots són iguals davant la llei”.

Així ho ha traslladat la presidenta durant la Sessió de Control al Gobierno al Ple d’aquest dijous, a la pregunta de la portaveu d’Unidas Podemos, Isa Serra, sobre què és el que farà la Comunitat de Madrid per combatre la corrupció, a la qual cosa Ayuso ha respost que el primer que faran és “treure-la de les institucions” a les urnes.

Publicitat

Quan va dir l’altre dia que no eren “iguals davant la llei”, ha indicat que no ho va fer tant per Juan Carlos I sinó per Felipe VI, que és el rei de tots els espanyols i al qual “volen desgastar a poc a poc”.

En aquest punt, la presidenta ha defensat el rei emèrit com el primer a portar la democràcia a Espanya, el qual “va reconciliar les dues Espanyes després de la guerra civil i la dictadura”, el que va sembrar les “bases de la igualtat entre homes i dones i el que va aconseguir una prosperitat no coneguda fins al moment”.

Et pot interessar  Aragonès respon als inspectors d'Hisenda que "res impedeix" la implementació del finançament singular
Publicitat

Opinió

Minut a Minut