Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Ayuso intenta tapar el caos i els retards en la vacunació de Madrid

|

- Publicitat -

La gestió de la pandèmia a Madrid segueix sent un desastre gràcies a les males decisions d’Ayuso i la seva manca de reforç a la sanitat pública. Mentre la Comunitat de Madrid construïa un hospital sencer, el famós Zendal, no s’ha cuidat prou el personal sanitari, que constantment denuncien unes condicions precàries en plena pandèmia, i això s’ha vist reforçat amb la nova onada de contagis deguts a la variant delta del coronavirus.

A més, unes informacions d’Eldiario.es apunten al retard de la comunitat en l’administració de dosis, amb més d’un milió de vaccins guardats al magatzem, fet que porta a Madrid a ser a la cua d’Espanya pel que fa al ritme de vacunació. En concret, es tracta de la regió que menys primeres dosis ha subministrat, amb un 48% davant de la mitjana del 55% de la resta de comunitats. Aquesta dada també contradiu la fatxenderia d’Ayuso per criticar el Gobierno, la qual assegurava que tingués més vacunes “ja tindria la població vacunada al 100%”, però resulta que per no cuidar bé el seu personal, s’està quedant enrere.

Publicitat

Mentrestant, la presidenta de la Comunitat fa maniobres a la desesperada per intentar tapar la precarietat del sector i va anunciar aquest dimecres que empreses com Acciona, El Corte Inglés i el Grupo Santander vacunaran els seus empleats i serviran com a punts de vacunació, en un projecte de col·laboració amb empreses privades per incentivar i alleugerir el procés.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut