Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Ayuso fa encara més gran el circ amb les amenaces en sobres

|

- Publicitat -

La presidenta en funcions de la Comunitat de Madrid i candidata del PP al 4-M, Isabel Díaz Ayuso, ha frivolitzat amb les amenaces i ha demanat que si li han d’enviar alguna cosa que sigui “llom embotxat” i “tomàquets”. “Si hi ha gent que té ganes d’enviar coses, jo em presto”, ha dit Ayuso aquest dijous al matí en una entrevista a la Cope. La candidata dels populars als comicis madrilenys ha afirmat que “té entès” que al líder de Podem, Pablo Iglesias, “li enviaran una Constitució”. “Estem desaforats a aquestes eleccions”, ha afirmat Ayuso, que s’ha mostrat “radicalment en contra” de fer un cordó sanitari a Vox.

“Hi ha un mal perdre per part d’alguns de l’esquerra que, com no assumeixen el resultat, diuen que ve la ultradreta i mouen l’espantall de Vox per intentar desgastar-me a mi també”, ha dit Ayuso. La candidata del PP ha recordat a Cs que “gràcies a Vox” van aconseguir governar.

Publicitat

Ayuso ha afirmat que “el problema” és el president del Gobierno, Pedro Sánchez, que té un executiu “absent” que “no gestiona” i promou “el desmembrament d’Espanya i que hi hagi ciutadans de primera i de segona”.

Et pot interessar  La justícia madrilenya cita com a investigat la parella d'Ayuso
Publicitat

Opinió

Minut a Minut