Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Ayuso desafia Feijóo: “Si no som una oposició real al desastre, caurem tots pel barranc i jo em nego”

|

- Publicitat -

Després de la reunió entre Pedro Sánchez i el president del seu partit, Alberto Núñez Feijóo, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha avisat: “Si no som una oposició real al desastre, caurem tots pel barranc. I jo em nego”.

Com informa eldiario.es, Ayuso ha continuat la intervenció per carregar contra l’independentisme. “Podran dir-me que això no és moderació. A mi em sembla que no hi ha res menys moderat que tenir segons quins socis a la Moncloa, esbocinar Espanya, trencar el nostre llegat o menysprear a les nostres empreses fora”, ha bramat. En una conferència sobre política econòmica regional a Navarra, ha considerat que “el que està passant” sí que és “sectari” i “extrem”.

Publicitat

Per altra banda, segons fonts populars consultades per El País, l’elecció dels components de la nova direcció del PP d’Alberto Núñez Feijóo llença un missatge rotund per a Isabel Díaz Ayuso: ha de centrar-se en la Comunitat de Madrid i oblidar qualsevol pretensió d’influir en l’estratègia nacional. Aconseguirà el PP estabilitat o acabarà amb una guerra oberta estil Ayuso-Casado?

Et pot interessar  L'Ajuntament de Barcelona insta a modificar el Codi Penal per evitar qualificar de terrorisme protestes com Tsunami
Publicitat

Opinió

Minut a Minut