Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Ayuso contra les cordes: militants del PP dubten de la seva estratègia

|

- Publicitat -

No és cap secret que la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, no ha sabut gestionar com ho hauria d’haver fet, la crisi del coronavirus al seu territori. En canvi, ha estat notícia per diversos motius polèmics: des dels menús de Telepizza fins a les fotografies que va publicar El Mundo amb una entrevista, passant per la dimissió de la directora de Salut Pública, que es mostrava en contra de proposar que Madrid passés a la fase 1.

Ara, segons avança La SER, diversos càrrecs importants del mateix partit que Ayuso, el Partit Popular, estan confessant de manera privada que la gestió de la presidenta “no està sent bona”, i fins i tot, la titllen de “despropòsit”, entre altres coses perquè es va aixecar del seu propi Consell de Govern, cosa que defineixen com a “falta de respecte absoluta”. Segons aquestes fonts, l’estratègia d’Ayuso comença a “fer aigües” i asseguren que ha perdut per complet el seu relat a l’hora de gestionar la pandèmia. A més, també ha deixat en evidència la mala cohesió que té amb Ciudadanos, els seus socis de govern a Madrid.

Et pot interessar  Cs s'enfonsa: no arriben a un pacte amb el PP per a concórrer junts al 12-M i Vázquez plega de la secretaria general de Ciutadans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut