Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Ayuso continua pagant irregularment una empresa de manteniment de l’Hospital Zendal

|

- Publicitat -

La Comunitat de Madrid dirigida per la sempre polèmica Isabel Díaz Ayuso beneficia ara una de les empreses a la qual va pagar milions d’euros de manera opaca. Així ho assegura el diari El Plural, assenyalant que Ibérica de Mantenimiento S.A. ha rebut 521.875 euros per prestar servei de manteniment d’equips electrodomèstics al també polèmic i capritxós Hospital Isabel Zendal durant sis mesos.

Aquest grup de manteniment, GEE, ha rebut aquests diners perquè així ho ha volgut el Gobierno d’Ayuso, sense valorar altres empreses, i tot plegat per obtenir una quantitat superior a la que reben altres centres hospitalaris.

Publicitat

L’empresa ja es va endur una quantitat molt similar el novembre del 2020 pel mateix motiu, i en plena tercera onada de coronavirus, però poc abans d’això va rebre 481.000 euros més, i el govern d’Ayuso justificava aquesta adjudicació precipitada per “l’emergència de la tramitació” per la situació pandèmica. Tot plegat no deixa de ser un tràmit amb tuf de corrupció del govern d’Ayuso.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut