Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Atac feixista al recentment declarat “territori alliberat” de Bàscara

|

- Publicitat -

Bàscara ha estat el primer municipi català autodeclarat “territori alliberat” de la República Catalana. Aquest dissabte, l’acció que va proposar el grup Desobediència Civil va posar “passos fronterers” al municipi, i repartia passaports catalans a tots els vehicles que hi passaven.

Però la festa no ha trigat a ser esguerrada per ultres espanyols i unionistes, i el col·lectiu d’activistes ha denunciat aquest diumenge que han destrossat els passos fronterers que van crear, i durant tot el matí han estat informant d’altres actes vandàlics que el grup feixista ha realitzat. En diverses piulades, l’agrupació ha assegurat que “Bàscara respondrà més forta que mai”, i ha cridat a l’autodefensa, començant per una mobilització aquest migdia.

Publicitat

A banda de les destrosses dels passos fronterers també han destrossat alguns murals cobrint-los de pintura blava i tapant els dibuixos com el d’un agent de la policia espanyola pegant un votant de l’1-O. L’associació ultra encarregada d’aquests atacs té nom i cognom: Asociación Unión de Brigadas.

Et pot interessar  El Moviment per la Independència enllesteix la Segona Conferència Nacional per l'Estat Propi amb un nou Full de Ruta
Publicitat

Opinió

Minut a Minut