Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Artadi sobre els partits independentistes: “Tot i que no fes falta governar junts, estaríem obligats a entendre’ns”

|

- Publicitat -

La diputada de JxCat al Parlament i líder de la formació a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha explicat aquest dissabte que, en anunciar que convocarà eleccions, el president de la Generalitat, Quim Torra, ho va fer pensant que després dels comicis estarien “obligats” a entendre’s amb ERC.

“El president va pensar: haurem d’anar a unes eleccions però segurament després estarem obligats a entendre’ns”, ha dit en una entrevista del diari ‘Ara’ que ha recollit Europa Press.

Publicitat

Sobre l’enteniment entre els partits independentistes, ha dit en preguntar-se-li tant per ERC com per la CUP: “Tot i que no fes falta governar junts, estaríem obligats a entendre’ns. Igual que estem obligats a entendre’ns amb ANC i Òmnium”.

Sobre la retirada de l’acta de diputat a Torra, ha dit que ERC va assegurar fins diumenge que mantenia la posició de la resolució que van votar al Parlament el dissabte 4 de gener per ratificar-lo en el càrrec.

Ha afirmat que dilluns va ser la primera vegada que van escoltar una opinió diferent, i ha lamentat que no s’ajornés el ple per buscar un acord: “Em va saber molt greu no donar-nos un temps per fer-ho”.

Et pot interessar  El Govern aprova la llei de l'Estatut dels Municipis Rurals perquè es tramiti al Parlament la pròxima legislatura
Publicitat

Opinió

Minut a Minut