Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Artadi defensa la decisió de Puigneró per anar a la Nit de les Telecomunicacions: “Hi va cada any, és el seu sector”

|

- Publicitat -

La portaveu de Junts, Elsa Artadi, ha defensat que el Govern ha d’anar a tots els actes que organitzen tercers a Catalunya independentment de si hi va la Casa Reial. En una entrevista a ‘Ser Catalunya’, ha avalat també que el vicepresident, Jordi Puigneró, no assisteixi aquest dimarts al sopar amb el Rei en el marc del Cercle d’Economia per anar a la Nit de les Telecomunicacions. “És un acte estimat per Puigneró. Hi va cada any, és el seu sector i sempre hi ha tingut un rol important”, ha afegit Artadi. La portaveu de Junts admet que s’ha generat “confusió” sobre aquesta qüestió però ha negat que sigui una “crisi de govern”.

Pel que fa a la polèmica per la carta del secretari general del partit, Jordi Sànchez, sobre l’1-O, Artadi considera que es va treure una frase de context. Per a la portaveu de Junts, és evident que no pot haver cap dubte sobre el compromís de Sànchez amb l’1-O i, segons ha recordat, ho demostra el preu que està pagant a la presó pel lideratge al capdavant del referèndum del 2017.

Publicitat

En referència als indults que el govern de Pedro Sánchez ha anunciat per a una o dues setmanes, Artadi ha considerat que finalment l’executiu espanyol optarà per “estalviar-se un procediment ràpid al tribunal d’Estrasburg” que, segons Artadi, hauria fet sortir els polítics de la presó. “Ho fan per vetllar per la reputació de l’estat espanyol”, ha conclòs.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut