Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Artadi declara com a testimoni pel cas Volhov: “Tot era molt difús”

|

- Publicitat -

L’exlíder de Junts a Barcelona, Elsa Artadi, ha declarat aquest dijous com a testimoni davant del jutge del cas Volhov, el titular del jutjat d’instrucció 1 de Barcelona.

En la declaració ha manifestat que el president a l’exili Carles Puigdemont va demanar que es reunís amb un ciutadà rus, portat per Víctor Terradellas, excap de relacions internacionals de Convergència, l’octubre de 2017 per un motiu ben simple: ella és economista i la reunió es tractava de criptomonedes, segons fonts judicials.

Publicitat

La trobada es va produir entre el 21 i el 24 d’octubre del 2017 a l’hotel Colón i que va assegura que tot just va durar únicament 20 minuts. A més, manifesta que ella no tenia clar què volien, tot i que li van preguntar què faria Catalunya amb la legislació de criptomonedes. Al final de la breu declaració el magistrat Joaquín Aguirre ha denunciat que no es creia la seva declaració i que podria tenir conseqüències penals.
Artadi va haver de deixar les seves responsabilitats polítiques fa poc més de tres setmanes, però ha pogut sortir per la porta del darrere i evitar els periodistes.

Et pot interessar  SCC entra a fer campanya i demana al Suprem que investigui Puigdemont per blanqueig de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut