Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Artadi carrega contra l’alcaldia de Colau i diu que la seva popularitat està en “caiguda lliure”

|

- Publicitat -

La presidenta del grup de Junts a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha destacat que la meitat de la ciutadania suspèn el govern de Barcelona, segons els resultats del Baròmetre municipal. Ha afegit que la puntuació de l’alcaldessa, Ada Colau, està en “caiguda lliure”. Així mateix, ha afegit que el baròmetre reflecteix els tres grans fracassos de les polítiques de comuns i socialistes: inseguretat, neteja i mobilitat.

També ha remarcat que els resultats són molt dolents en termes de valoració del govern i de l’estat de la ciutat i confirmen la sensació de deixadesa, decadència i frustració que té la ciutadania. Per això, ha expressat la seva sorpresa perquè en l’apartat electoral Barcelona en Comú sigui el partit que més intenció de vot directe recull.

Publicitat

Artadi ha destacat també que un 63% dels enquestats creu que Barcelona ha empitjorat el darrer any. Ha afirmat que el baròmetre demostra, lamentablement, que “tot pot encara anar a pitjor”. Ha acusat Barcelona en Comú i PSC de ser “incapaços” de resoldre els problemes que preocupen la ciutadania i ha afegit que la ciutat no es mereix aquest “desgavell”.

La presidenta del grup municipal ha apuntat que el govern municipal ha obtingut la pitjor valoració de la gestió municipal des que Colau és alcaldessa. A més, apunta que aquesta cau fins al cinquè lloc de valoració, obtenint, segons afirmen, la nota més baixa de la història per a un alcalde de la capital catalana.

Et pot interessar  Junts creu que l'informe del comitè de Peticions sobre la immersió "destrossa" la reputació del PE: "És un despropòsit"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut