Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Arrimadas fa servir les mentides d’El Mundo per arremetre contra el català

La líder de Ciudadanos a Catalunya culpa al PP i al PSOE de mirar cap a una altra banda amb el "nacionalisme català"

|

- Publicitat -

La immersió lingüística és un dels objectius a combatre per l’unionisme. Si bé els mitjans espanyols no deixen de carregar contra l’escola catalana, els partits del 155 s’encarreguen de recollir-ho per sustentar el seu discurs d’odi.

En aquest cas, El Mundo ha publicat un reportatge amb desenes de mentides sobre el model educatiu català assenyalant instituts i acusant les escoles de “marginar” els nouvinguts. Amb declaracions de professors, l’equip directiu d’escoles i alumnes mentre assegura confirmar la tesi de la capçalera: “el castellà es considera vehicular”.

Publicitat

Ara, la líder de Ciudadanos a Catalunya, Inés Arrimadas, ho ha recollit per sustentar el seu discurs propagandístic de la formació taronja. En una piulada, la portaveu de l’executiva nacional culpa al PP i al PSOE de mirar cap a una altra banda amb el “nacionalisme català” i acusa la Generalitat de “violar els drets de milions de catalans”.

 

Et pot interessar  Catalanofòbia del cònsol equatorià a les Balears: afirma que la llengua "discrimina", "segrega" i "roba oportunitats"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut