Dissabte, 8 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

Arrimadas fa servir les mentides d’El Mundo per arremetre contra el català

La immersió lingüística és un dels objectius a combatre per l’unionisme. Si bé els mitjans espanyols no deixen de carregar contra l’escola catalana, els partits del 155 s’encarreguen de recollir-ho […]

Redacció 04/02/2019
El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, d'esquena en un primer pla, amb els líders de Ciutadans, Inés Arrimadas i Carlos Carrizosa, al fons assenyalant-lo

La immersió lingüística és un dels objectius a combatre per l’unionisme. Si bé els mitjans espanyols no deixen de carregar contra l’escola catalana, els partits del 155 s’encarreguen de recollir-ho per sustentar el seu discurs d’odi.

En aquest cas, El Mundo ha publicat un reportatge amb desenes de mentides sobre el model educatiu català assenyalant instituts i acusant les escoles de “marginar” els nouvinguts. Amb declaracions de professors, l’equip directiu d’escoles i alumnes mentre assegura confirmar la tesi de la capçalera: “el castellà es considera vehicular”.

Ara, la líder de Ciudadanos a Catalunya, Inés Arrimadas, ho ha recollit per sustentar el seu discurs propagandístic de la formació taronja. En una piulada, la portaveu de l’executiva nacional culpa al PP i al PSOE de mirar cap a una altra banda amb el “nacionalisme català” i acusa la Generalitat de “violar els drets de milions de catalans”.