Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Arran es manifesta a la seu del PPC pel judici contra els militants que la van intentar ocupar

|

- Publicitat -

L’organització juvenil Arran s’ha manifestat aquest dilluns al matí davant la seu del PPC, al carrer Urgell de Barcelona, per denunciar que sis militants aniran a judici per haver intentat ocupar l’edifici el 2017. La portaveu d’Arran, Marina Gispert, ha afirmat que l’organització ha estat sempre al punt de mira del govern espanyol perquè estaven a primera línia. Els sis militants van ser detinguts després de l’acció davant la seu, que van empaperar, per defensar el dret d’autodeterminació abans del referèndum de l’1-O. El judici s’ha ajornat quatre cops i està previst per dimarts.

“Això no només té costos econòmics, sinó també emocionals per totes les encausades i famílies, que han de viure amb l’angoixa de no saber si podran fer front a les multes o patir cada cop que assisteixen a una manifestació per por a ser identificades”, ha explicat Gispert.

Publicitat

El dimarts 8 de febrer s’ha convocat una concentració de suport davant la Ciutat de la Justícia de Barcelona per solidaritzar-se amb els encausats.

Et pot interessar  El PP escull Alejandro Fernández com a candidat per al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut