Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Argimon lloa la tasca de Vergés durant el traspàs al capdavant de Salut

|

- Publicitat -

El nou conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha tingut un reconeixement per a la seva predecessora, Alba Vergés, que ha estat al capdavant del departament durant més d’un any de pandèmia de la covid-19. “L’època més difícil que hem tingut des de la restauració de la Generalitat per a Salut i la societat catalana, l’ha liderada la consellera Vergés. Mai s’ha amagat”, ha recalcat Argimon en una intervenció breu davant dels periodistes en el tradicional acte de traspàs de cartera, que en aquest cas ha estat amb un parell de carpetes amb dossiers. Per la seva banda, Vergés ha desitjat “sort i encerts” al seu successor i ha dit que coneixen els reptes del sistema “per poder-los afrontar”. “Tothom a remar”, ha apel·lat Vergés.

Argimon ha agraït a la fins ara consellera que li donés l'”oportunitat” de liderar la Salut Pública de Catalunya -el juliol en va ser nomenat màxim responsable- i diu que ha estat un “orgull” formar part d’aquest equip.

Et pot interessar  Salut redefineix el mapa sanitari començant per quatre noves xarxes al Pallars, Girona, la Catalunya central i la C-17
Publicitat

Opinió

Minut a Minut