Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 17 de abril del 2024

Aragonès, sobre Pau Riba: “Ens deixa un personatge iconoclasta i que ha deixat petjada”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha mostrat el seu condol per la mort del músic i escriptor Pau Riba als 73 anys. “Ens deixa un personatge iconoclasta i que ha deixat petjada”, ha assenyalat Aragonès a Catalunya Ràdio. “Ho qüestionava tot i se’n fotia de tot. Riba era algú que et trencava els esquemes”, ha continuat el president de la Generalitat, que ha obert la porta a celebrar algun tipus d’homenatge especial a l’autor de ‘Dioptria’, la primera referència del rock en català. “El millor homenatge és el record que tindrà la ciutadania de Catalunya avui i en els propers dies, però serà qüestió de parlar amb entorn i família per trobar la manera de mantenir la memòria d’un artista únic i excepcional”, ha comentat Aragonès.

De fet, el president de la Generalitat ha recordat una anècdota d’una conversa telefònica “surrealista” amb Pau Riba. “Va ser fa anys, jo era organitzador de l’Acampada Jove d’ERC i em va trucar perquè volia venir a tocar”, ha explicat Aragonès. “El problema és que volia fer el seu concert de Nadal alternatiu, ‘Jisàs de Netzerit’, i l’acampada era en ple mes de juliol, a més de 30 graus”, ha precisat el president català. “Al final no va poder ser, però va ser una de les converses per telèfon més surrealistes de la meva vida”, ha finalitzat amb afecte Aragonès.

Et pot interessar  Aragonès, a la gola del llop, defensa l'amnistia, el finançament singular i el referèndum i avisa que "són inevitables"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut