Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Aragonès qualifica de “barbàrie” el 17-A i demana explicacions ja arran de les declaracions de Villarejo

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha valorat les declaracions de l’excomissari de la Policia Nacional, José Manuel Villarejo, que ha afirmat que el CNI va permetre l’atemptat del 17-A, per donar un “petit ensurt” a Catalunya.

Aragonès, com molts altres polítics, han volgut arribar al fons de l’assumpte, ja que considera que “va ser una barbàrie que ens ha marcat per sempre”. D’aquesta manera, ha lamentat que “coneixem bé com funcionen les clavegueres de l’Estat”. Així doncs, ha afirmat que “I si les paraules de Villarejo són certes, calen explicacions ja”.

Publicitat

El president de la Generalitat ha demanat que s’investigui per tal d’esclarir la veritat. A través d’un fil de Twitter, ha informat que ha demanat als serveis jurídics de la Generalitat que estudiïn les declaracions i les accions legals pertinents que es puguin emprendre. “Per la veritat. Per les víctimes, pels catalans i catalanes i per tots els qui estem del costat de la pau i la democràcia” ha reblat Aragonès.

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut