Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024
Edició 2108

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 03 de maig del 2024

Aragonès mostra la seva “solidaritat” a tots els afectats pels “enemics de la democràcia” a Madrid

Lamenta que "l'ultranacionalisme espanyol que altres vegades ha actuat a Catalunya" ha optat per "estendre la violència als carrers de Madrid"

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha adreçat la situació de violència i aldarulls que es viu a Madrid des de fa dos dies, arran de les manifestacions convocades per la dreta i l’extrema (PP i Vox) davant la seu del PSOE. Aragonès, a través d’un missatge a X, l’antic Twitter, ha lamentat que “l’ultranacionalisme espanyol que altres vegades ha actuat a Catalunya” ha optat per “estendre la violència als carrers de Madrid” aquests dies. “La meva solidaritat amb els veïns, partits polítics i institucions afectats per aquests aldarulls dels enemics de la democràcia” ha manifestat.


La segona nit de protestes ha tingut un balanç de sis persones detingudes, entre elles un menor de 17 anys, i una trentena d’agents ferits de diversa consideració; tot i que també va haver-hi càrregues policials, no consta cap xifra oficial de persones ferides, de les 7.000 que van manifestar-se. A la vegada, la manifestació també va deixar imatges curioses, com ara la de la policia liderant la marxa donant l’esquena als protestants d’extrema dreta. D’altra banda, la primera nit de protestes, que va reunir prop de 3.000 persones, va saldar-se amb tres persones detingudes.

Publicitat

 

Et pot interessar  Aragonès exigeix "responsabilitats polítiques" pel 'cas Pegasus' després que el jutge rebutgi arxivar la investigació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut