Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Aragonès menysprea Rufián pels insults cap a Puigdemont

|

- Publicitat -

Les declaracions de Rufián han aixecat polseguera. El mateix president de Generalitat, Pere Aragonès ha marcat distància i ha discrepat amb el portaveu al Congreso del seu partit Gabriel Rufián. No és la primera vegada que Rufián ataca a Puigdemont, però en aquesta ocasió ho ha fet en directa al Planta Baixa i ha provocat que Aragonès el respongués durant la sessió del control al Parlament.

De fet, el primer a reaccionar ha estat el president del Parlament, Albert Batet qui ha mostrat indignació amb les declaracions del republicà a la cambra espanyola i ha demanat explicacions a Aragonès: “Ja n’hi ha prou, seguirà permetent aquests insults, senyor president?”, ha preguntat. El president ha deixat clar quins són els seus valors i per això ha enviat el respecte “a tots aquells que han destinat el millor de la seva vida a lluitar per la independència” i ha culminat la frase amb molta contundència: “En discrepo i no les comparteixo en cap cas, i estic convençut que tindran una explicació sinó una correcció”.

Publicitat

No ha estat l’únic en posicionar-se, també ho ha fet el president del grup d’ERC, Josep Maria Jové amb nom d’esquerra ha mostrat tot el res respecte cap al president a l’exili.

Et pot interessar  La Moncloa rebutja el 'cara a cara' de Sánchez amb Puigdemont: "El candidat és Illa"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut