Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Aragonès i Torra, front comú contra la demanda d’investigar el vicepresident al TSJC per l’1-O

Torra dóna suport a Aragonès davant la notícia i ambdós insisteixen a persistir

|

- Publicitat -

El vicepresident del Govern i adjunt a la presidència d’Esquerra, Pere Aragonès, ha reaccionat amb una piulada a Twitter després de saber-se que el jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona ha demanat al TSJC que l’investigui, junt als diputats d’ERC Josep Maria Jové i Lluís Salvadó, per l’organització de l’1-O.

Aragonès reivindica estar “serens i tranquils per la feina feta”. “Persistirem en el nostre compromís d’assolir una Catalunya independent, socialment justa, econòmicament pròspera”, diu a la piulada, que acaba amb un optimista “sempre endavant!”.

Publicitat


Aragonès també ha agraït al president de la Generalitat després que Torra li hagi donat suport en un missatge a Twitter. ” Estimat vicepresident, serens, tranquils i orgullosos. Guanyarem perquè som al costat correcte de la història. I perquè no acceptarem cap sentència en aquesta causa general contra els drets civils i el dret a l’autodeterminació de Catalunya”, ha dit el president. En resposta a Torra, el vicepresident ha contestat: “Estic convençut que guanyarem perquè la nostra és una causa justa”.

Et pot interessar  Aragonès nega les acusacions de Turull i replica que és Junts qui va demanar eleccions
Publicitat

Opinió

Minut a Minut