Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Aragonès: “Hem de fugir de l’enfrontament, dels retrets, i anar en la dinàmica positiva”

|

- Publicitat -

El vicepresident i conseller d’Economia del Govern, Pere Aragonès, ha fet una crida a evitar la confrontació entre partits independentistes: “No obriré cap batalla durant els pròxims mesos que faci més difícil un acord entre tots els independentistes i tots els defensors del dret a l’autodeterminació”.

Ho ha dit en una entrevista al canal 3/24 al ser preguntat per les crítiques llançades pel president d’ERC al parlament, Sergi Sabrià, al president de la Generalitat, Quim Torra, a qui ha retret “menysprear la taula de diàleg entre governs a l’acte de Perpinyà, malgrat que formin part de la mesa.

Publicitat

“Hi ha molt d’interès a situar-nos en una dinàmica d’enfrontament dins de l’independentisme”, ha dit Aragonès després de l’episodi viscut al Parlament tenint en compte la convocatòria d’eleccions catalanes anunciades per Torra per a després de l’aprovació dels Pressupostos, tot i que encara no tenen data.

Finalment, ha remarcat que “deixar de parlar de quines diferències tenim amb l’independentista del costat i explicar als que encara no donen suport a la independència les possibilitats del nostre projecte”, ha afegit.

Et pot interessar  Aragonès, a la gola del llop, defensa l'amnistia, el finançament singular i el referèndum i avisa que "són inevitables"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut