Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024
Edició 2112

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 07 de maig del 2024

Aragonès evita concretar l’abast de la remodelació del Govern per la sortida de Jordà: “Cada cosa al seu temps”

El president defensa que Rufián i Jordà són "els millors per defensar els interessos de Catalunya"

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha evitat concretar aquest diumenge l’abast de la remodelació que haurà de fer al Govern per la sortida de la consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, que es presenta de número 2 d’ERC per Barcelona a les eleccions generals del 23-J.

“Cada cosa al seu temps”, ha dit el president, després que TV3 hagi informat que la remodelació podria afectar fins a tres conselleries. En un acte a Monistrol de Montserrat, Aragonès ha defensat que el tàndem entre Gabriel Rufián i Teresa Jordà és “el millor per defensar els interessos de Catalunya” i “el projecte independentista i progressista” d’ERC. “Celebro que anem amb una candidatura forta, ferma i que defensa els drets de Catalunya, perquè ara del que es tracta és de defensar els interessos de Catalunya”, ha reblat.

Publicitat

El Consell Nacional d’ERC va aprovar aquest dissabte que Jordà sigui la número 2 de la candidatura dels republicans per Barcelona i això comportarà la seva sortida de l’executiu d’Aragonès. Des del Govern, dissabte mateix asseguraven que Jordà continuarà al capdavant d’Acció Climàtica fins que Aragonès “consideri fer efectiu el relleu”.

A l’espera que es materialitzi la seva substitució, fonts de l’executiu subratllaven que la consellera té “la màxima confiança del president” i reivindiquen la seva feina i “capacitat d’anticipació” per afrontar la sequera.

Et pot interessar  Aragonès i Ayuso protagonitzen al Senat l'enfrontament per la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut