Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024
Edició 2091

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 16 de abril del 2024

Aragonès es reuneix per primera vegada amb Sturgeon a Glasgow

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, s’ha reunit aquest diumenge per primera vegada, com a cap del Govern, amb la primera ministra d’Escòcia, Nicola Sturgeon, a Glasgow. A la seva arribada a la conferència de la coalició regional ‘Under2’, Aragonès ha estat rebut pel delegat del Govern al Regne Unit, Sergi Marcen, i després ha mantingut una reunió de mitja hora amb Sturgeon. Des de Presidència asseguren que l’objectiu “principal” d’aquesta trobada és “compartir experiències” de Catalunya i Escòcia sobre polítiques climàtiques. Just després Aragonès s’ha trobat amb el governador de Washington, Jay Inslee. ragonès intervé aquest diumenge a l’Assemblea General de la coalició ‘Under2’ per parlar sobre energia i infraestructures.

Visita a la COP26
El president de la Generalitat participarà dilluns a la 26a Conferència Mundial pel Clima (COP26). A primera hora del matí es reunirà amb el president de Còrsega, Gilles Simeoni, i després es trobarà amb el president de l’Assemblea de Regions d’Europa (ARE), Magnus Berntsson.

Et pot interessar  Entitats ecologistes i juvenils s'organitzen per a manifestar-se el 8 de juny a Barcelona davant "la crisi ecosocial"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut