Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

Aragonès demana a Borràs i que no utilitzi el català a l’escola per fer “partidisme”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha entès com a “partidisme” la proposta de la presidenta del Parlament, Laura Borràs, per a què el conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, assumeixi la direcció de l’escola de Canet de Mar i així ho ha expressat en roda de premsa a Alp on ha anat a reunir-se amb el lehendakari Urkullu en motiu deel XXXIX Consell Plenari de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP), en el qual Catalunya traspassa la presidència d’aquest consorci al País Basc.

Publicitat

Així el MHP ha demanat de no fer “partidisme” amb el català a l’escola i ha instat a les formacions polítiques a actuar amb “responsabilitat” en aquesta qüestió. En aquest sentit, ha afirmat que tant el departament com el Govern treballen per una solució “sòlida, permanent i efectiva” que permeti continuar defensant l’actual model lingüístic de consens i sense entrar “en cap picabaralla partidista”.

Et pot interessar  Els grups repliquen el discurs poc convincent d'Aragonès en la segona jornada del debat de política general al Parlament
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió