Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Aragonès contraposa el que serà el nou govern de Madrid “populisme” amb la “majoria republicana de Catalunya”

|

- Publicitat -

El vicepresident del Govern amb funcions de president, Pere Aragonès, contraposa els models de govern que es planteja a Catalunya i el que ha sortit de les urnes en les eleccions de dimarts a la comunitat de Madrid. Segons el candidat d’ERC a la presidència de la Generalitat, els resultats obtinguts a l’Assemblea de Madrid permeten visualitzar un govern “escorat al populisme i amb el suport de l’extrema dreta. Davant d’aquest model, assegura que la proposta a Catalunya passa per un govern diametralment oposat, “la nit i el dia”, ha dit, basat en els valors republicans, independentistes i d’esquerres. Tot plegat, ha dit, està a les mans dels diputats sortits de les urnes el passat 14 de febrer i que han de definir el model de país.

En una visita al recentment estrenat CUAP Maresme, a Mataró, Aragonès ha valorat els resultats d’aquest passat dimarts, i que han incrementat el suport a la candidata popular, Isabel Díaz Ayuso. “Davant d’això, hi pot haver a Catalunya una majoria republicana, independentista i d’esquerres, la nit i el dia”, ha destacat.

Publicitat

Tot destacant que es tracta d’una decisió que es troba en mans exclusivament dels diputats representats al Parlament de Catalunya, defensant la independència del que es pugui fer indistintament dels resultats a Madrid.

Et pot interessar  ERC celebra l'ajornament del judici per l'1-O però reclama l'aplicació de l'amnistia a Jové, Garriga i Salvadó
Publicitat

Opinió

Minut a Minut