Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Aragonès celebra que es deixi enrere l’immobilisme amb la reunió de Torra i Sánchez

|

- Publicitat -

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha celebrat que aquesta setmana s’obre “una nova etapa de diàleg” amb la reunió entre el president del Gobierno, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra, que deixa enrere l’immobilisme i retorna a la política els problemes polítics.

Ho ha dit aquest dilluns en l’entrega del premi a l’Empresa de l’Any, organitzat per El Periódico de Catalunya, a la que també han assistit la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; el president del Parlament, Roger Torrent, i la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, així com el president de Premsa ibèrica, Javier Moll, i la directora d’El Periódico, Anna Cristeto.

Publicitat

Aragonès ha sostingut que aquest diàleg és “el millor exemple de com les administracions públiques poden donar seguretat al teixit productiu”, i ha explicat diverses partides dels Pressupostos 2020 de la Generalitat.

El vicepresident català ha demanat retornar a la política els assumptes polítics perquè considera que això “ajuda a generar estabilitat i predictibilitat” i ha sostingut que els actors polítics estan obligats a dialogar i negociar.

 

Et pot interessar  Aragonès alerta que sense un sistema singular "s'està tocant sostre" en la protecció social
Publicitat

Opinió

Minut a Minut