Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Aragonès celebra que es deixi enrere l’immobilisme amb la reunió de Torra i Sánchez

El vicepresident sosté que és necessari obrir “una nova etapa de diàleg”

Agències 04/02/2020

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha celebrat que aquesta setmana s’obre “una nova etapa de diàleg” amb la reunió entre el president del Gobierno, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Quim Torra, que deixa enrere l’immobilisme i retorna a la política els problemes polítics.

Ho ha dit aquest dilluns en l’entrega del premi a l’Empresa de l’Any, organitzat per El Periódico de Catalunya, a la que també han assistit la ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; el president del Parlament, Roger Torrent, i la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Àngels Chacón, així com el president de Premsa ibèrica, Javier Moll, i la directora d’El Periódico, Anna Cristeto.

Aragonès ha sostingut que aquest diàleg és “el millor exemple de com les administracions públiques poden donar seguretat al teixit productiu”, i ha explicat diverses partides dels Pressupostos 2020 de la Generalitat.

El vicepresident català ha demanat retornar a la política els assumptes polítics perquè considera que això “ajuda a generar estabilitat i predictibilitat” i ha sostingut que els actors polítics estan obligats a dialogar i negociar.