Diumenge, 17 d'octubre de 2021 - Edició 1179
La República

Ada Parellada denuncia boicot al seu restaurant per ser independentista

“Estic fins als nassos”, esclata la xef, que lamenta que cada vegada que expressa els seus ideals rep “crítiques ferotges”

Redacció
Redacció 13/09/2019
Ada Parellada durant l'acte final de la manifestació de la Diada, l'11 de setembre del 2019 (horitzontal).

La cuinera i propietària del restaurant Semproniana ha denunciat boicot al seu restaurant per defensar les seves idees. Parellada ha afirmat que “cada vegada que defenso públicament els meus ideals”, l’espanyolisme més ranci fa servir l’aplicació TripAdvisor i Google Business per criticar el restaurant. “Crítiques ferotges”, ha lamentat.  

La cuinera barcelonina, que des de ja fa uns anys defensa la independència i la República catalana públicament, ha assegurat a través d’una piulada que està “fins als nassos” perquè les crítiques són per part de gent “que no han vingut mai al Semproniana”.

Parellada va participar en la llista de JxSí el 2015, el març es va incorporar a les llistes de JxCat i aquesta Diada va protagonitzar un dels parlaments a Maria Cristina. Això és el que provoca que l’unionisme desfermat aboqui odi contra el seu restaurant sense haver-lo, ni tan sols, trepitjat.