Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Aquesta és la reacció d’odi espanyol quan dos membres de la Fura dels Baus surten a saludar amb un llaç groc al Teatro Real

L'odi unionista contra Catalunya no cessa ni al teatre

|

- Publicitat -

L’odi espanyol contra Catalunya no cessa ni al teatre. Així es va poder demostrar ahir al Teatro Real de Madrid, que estrenava temporada amb els Borbons a la llotja, amb una versió de ‘Faust’ de Charles Gounoud dirigida per Alex Ollé, un dels directors artístics de La Fura dels Baus.

En acabar l’espectacle, el públic va passar dels aplaudiments als crits i xiulets quan van sortir a saludar membres de l’equip català responsable de la posada en escena.

Publicitat

Si bé el públic havia ovacionat els tenors Piotr Beczala (Fausto), la soprano Marina Rebek (Marguerite), al baríton Luca Pisaroni (Mefistóteles), Stéphane dégout (Valentin) o Serena Malfi (Siébel), entre d’altres, va passar als crits i xiulades amb l’aparició del director i la resta de responsables de la part escènica i musical.

Crits de “fuera, fuera” i “Viva España”

Crits de “fuera, fuera” dirigits a l’escenògraf i dissenyador de Vídeo, Alfons Flores, i el figurista Lluc Castells per llaços grocs al final de la funció.

Per contra, a la sortida del Teatre Real, gairebé al tall de la mitjanit, els Reis han estat acomiadats entre aplaudiments i crits de “Visca Espanya” per més d’un centenar de persones que o bé sortien de veure l’obra o que passejaven per les rodalies de la Plaça d’Orient i el Teatre Reial.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut