Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Apunyalament en un supermercat de Nova Zelanda

|

- Publicitat -

La Policia de Nova Zelanda ha abatut un atacant que havia ferit diverses persones en un supermercat de la localitat d’Auckland, segons ha confirmat el cos a la cadena RNZ. El diari La Razón va més enllà i afirma que el presumpte agressor era un simpatitzant d’Estat Islàmic que la policia estava monitorant.

Els serveis d’emergència han explicat que sis persones han resultat ferides per l’atacant. Tres d’elles es troben en estat crític i una en estat greu. La Policia de Nova Zelanda ha abatut el presumpte autor a trets que, amb una arma blanca, ha atacat el supermercat a l’oest d’Auckland. La primera ministra, Jacinda Ardern, ha afirmat que es tracta d’un “atac terrorista” i l’ha lamentat.

Publicitat

Segons informa l’agència de notícies alemanya DPA, al maig cinc persones van ser apunyalades en un altre supermercat de la mateixa cadena. El comissari de policia Andrew Coster ha afirmat que han pogut intervenir amb rapidesa, precisament pel seguiment que feien a l’atacant.

La directora general de seguretat de la cadena de supermercats, Kiri Hannifin, ha lamentat el succés en un comunicat: “De nou, ens sentim abatuts sabent el que el nostre equip i clients han hagut de viure”.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut