Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Anna Saliente: “La lògica neoliberal de l’Ajuntament de Barcelona no s’ha revertit”

La candidata cupaire assegura que "si de nosaltres depèn, la dreta no governarà"

|

- Publicitat -

La candidata de la CUP Capgirem Barcelona, Anna Saliente, ha lamentat que “el neoliberalisme no s’ha revertit a l’Ajuntament” de Barcelona mentre que ha avançat que “no farem pactes de govern” postelectoral però sí pactes puntuals. A més, en una entrevista al programa ‘Basics’ de Betevé, Saliente ha confirmat que “si de nosaltres depèn, la dreta no governarà” referint-se a evitar una possible alcaldia de Valls.

Saliente va ser escollida cap de llista en una assemblea de la formació d’aquest dissabte. De fet, pràcticament tot l’equip de càrrecs municipals del grup cupaire es rellevaran. És precisament una de les polítiques internes de la CUP, renovar càrrecs i poder seguir amb l’activisme i militància des de fora: “El projecte va davant de les cares”.

Publicitat

Crítica amb l’actuació de la Guàrdia Urbana, l’habitatge i “la política de criminalització del top manda”, Saliente ha avançat que presentaran unes propostes per “tensar cap a l’esquerra a ERC i BComú”, alhora que són les dues formacions que més es podrien acostar als seus plantejaments.

L’alcaldable, que té un llarg recorregut en el món de l’activisme polític i participa en el CDR d’Horta Guinardó, ha assegurat que no deixarà de fer-ho encara que sigui regidora del consistori durant la legislatura vinent.

Et pot interessar  Estrada admet que el 12-M "no arriba en el millor moment" per la CUP, que està en plena refundació
Publicitat

Opinió

Minut a Minut