Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Anna Gabriel, després que la seva causa s’hagi arxivat: “És una sensació agredolça”

Denuncia que "la repressió i la persecució política segueix ben viva" i emplaça tothom a "continuar defensant els nostres drets"

|

- Publicitat -

L’exdiputada de la CUP Anna Gabriel ha manifestat tenir una “sensació agredolça” després que l’Audiència de Barcelona hagi confirmat l’arxivament definitiu de la causa judicial oberta contra ella per la seva implicació en el referèndum de l’1-O. Gabriel, que viu exiliada a Suïssa des de fa 6 anys, ha reaccionat així a través de les xarxes socials després de conèixer que la repressió judicial contra ella finalment ha acabat.

Malgrat estar satisfeta, l’exdiputada anticapitalista ha denunciat que “la repressió i la persecució política segueix ben viva contra moltíssimes persones del país”. “Penso amb els milers de persones represaliades, amb els CDR, amb els perseguits per Tsunami Democràtic… malauradament avui no acaba res. Emplacem-nos a continuar defensant els nostres drets”, ha afegit Gabriel.

Publicitat

La causa oberta contra Anna Gabriel per un delicte de desordres públics arran de l’1-O ha arribat aquest divendres. L’Audiència de Barcelona s’ha ostrat d’acord amb la petició de la fiscalia i la defensa d’arxivar la causa; tenint en compte que l’acusació popular, exercida per l’extrema dreta de Vox, no s’havia pronunciat més. Amb tot, ha determinat que els fets no eren constitutius de delicte.

Et pot interessar  Vilagrà emplaça Junts i CUP a sumar-se a la proposta de referèndum d'Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut