Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Amenacen de mort un regidor de Junts per Catalunya

|

- Publicitat -

El regidor de Joventut, Esports, Gent Gran i Mobilitat de l’Ajuntament de Cabrera de Mar, Òscar Fernàndez, ha denunciat una amenaça mortal. “Aquesta nit, m’he trobat el cotxe amb aquesta sorpresa…”, explica al seu compte de Twitter, en referència al missatge en castellà i mal escrit que li han escrit al capó: “Muerte cachorro de Puigdemón”. Davant l’atac ha reivindicat que “l’odi mai frenarà la solidaritat i compromís amb el president Puigdemont”.

Ràpidament, diversos polítics han condemnat l’acte i han expressat el seu suport cap al regidor de Junts. El mateix Puigdemont ha escrit: “Tot el meu suport i el meu acompanyament davant d’aquestes amenaces criminals. Segurament no trobaran mai els culpables, però per això ho cal denunciar encara més alt”.

Publicitat

Uns autèntics brètols per ser suau… Gràcies per la serenor i fortalesa en la defensa de les conviccions!”, ha piulat Jordi Turull. “Has estat víctima de la impotència d’aquells que s’han de refugiar en les amenaces i les coaccions per defensar la seva posició”, ha expressat, indignat, Josep Rull. Elsa Artadi, David Saldoni, Aurora Madaula, Josep Rius i Mònica Sales, entre d’altres, s’han sumat i li han dedicat missatges d’ànims. 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut