Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Álvarez de Toledo titlla Torra de “caudillo totalitari”

Per haver dit als CDR que no estan en "llocs diferents"

|

- Publicitat -

Cayetana Álvarez de Toledo ha assegurat aquest diumenge que la resposta de Quim Torra als CDR -va mantenir un cara a cara, ahir, amb alguns membres a Sabadell- és digne d’un dictador. “Només els ‘caudillos’ totalitaris diuen ‘Jo soc el poble’”, ha asseverat la candidata del PPC per Barcelona a les eleccions al Congrés dels Diputats, tot defensant que “el poble no és ell, sinó la suma de ciutadans lliures i iguals d’una nació democràtica”.

Álvarez de Toledo ha subratllat que “ni molt menys, tots els ciutadans s’identifiquen amb el projecte de Torra, que està basat en l’estrangeria, en la divisió i l’empobriment de Catalunya”. Al mateix temps, la candidata popular ha advocat per un pacte unionista al Congrés després del 28-A per tal d’”evitar que la ideologia reaccionària, tribalista i segregadora intenti liquidar la Constitució”.

Publicitat

Amenaça amb tancar TV3

La popular també ha dit que caldrà tancar TV3 si aquesta no “reflexa amb escrupolós respecte els fonaments democràtics i les opinions de tota la societat”. En una visita a Sabadell, Álvarez de Toledo ha reivindicat la “neutralitat” de les institucions i de la televisió pública perquè es fonamenten en recursos pagats “entre tots”. “O TV3 és de tots o no és de ningú, en el sentit que això s’ha de tancar”, ha resumit la candidata, que ha assegurat i criticat que hi ha presentadors i col·laboradors “estrella” que es “passegen amb llaços grocs”.

Et pot interessar  VIDEO | Una dona ridiculitza Zaplana a l'entrada del jutjat: "Fes la cua!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut