Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Allisada de Baños a Salvador Illa per anar d’ambaixador del diàleg i oblidar les querelles

|

- Publicitat -

Antonio Baños ha deixat Salvador Illa com un drap brut. En una piulada, el líder del PSC havia compartit un fragment de la recent entrevista que ha publicat El Periódico, tot plegat destacant que si hagués d’escollir un objectiu polític, seria el “diàleg entre catalans”.

“Vull posar l’accent en allò que ens uneix, que és molt. Si haig de triar un objectiu polític que consideri fonamental per a Catalunya per a l’any 2022, no el dubto: diàleg entre catalans”, ha publicat Illa. L’exdiputat de la CUP no ha perdut el temps i ha carregat contra el socialista per parlar de diàleg i no recordar les querelles i les inhabilitacions per reprimir els debats sobre la monarquia i la independència al Parlament. “Perquè a Espanya només es dialoga del que vulgui l’autoritat competent”, ha etzibat.

Publicitat

Així mateix, ha compartit en una segona piulada una imatge que diu: “Menciona una cosa que tenies amb 18 anys i avui ja no”. Baños no ha dubtat i ha deixat clar que ha perdut la “confiança” que Espanya és reformable.

Et pot interessar  Turull afirma que el 12-M és "un plebiscit entre Puigdemont i Sánchez" perquè Illa és "el servidor que no vol molestar"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut