Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Allau de piulades i mems catalans després del mastegot de Will Smith a Chris Rock

|

- Publicitat -

Després d’una gal·la dels Oscars sonada amb la rebequeria de Will Smith que ha acabat pegant en directe al presentador Chris Rock (el qual havia fet una broma de mal gust sobre la dona de Smith, Jada Pinkett Smith), la xarxa ha tingut probablement l’explosió més gran de mems i piulades de tot el 2022. A banda dels mems en anglès, hi ha catalans que han portat la ja icònica bufetada al context actual de Catalunya.

Dues piulades rellevants han estat la de Xavier Sala-i-Martin i la de l’humorista Òscar Andreu. El primer, dient amb ironia que “el problema de Smith i Rock és que no tenien una taula de diàleg…”, i el segon aplaudint l’encertadíssima tasca de la realització de la gal·la, que va captar el moment perfectament.

Publicitat

El compte d’un dels membres del popular programa APM? també ha compartit dos divertits mems amb la fotografia dels tensos moments viscuts als Òscars, comparant la bufetada amb la sensació de llevar-se un dilluns, i traduint els crits de Will Smith com si parlés de l’ús correcte del català.

Una altra seguidora d’aquest diari ho ha enfocat com una divertida crítica al president Torra i les seves piulades informals que l’allunyen de l’actitud que sol tenir un president de la Generalitat.

Finalment, altres comentaris i mems s’han repetit i traduït en molts idiomes, i el català no n’ha estat una excepció.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut