Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Allau de crítiques al Gobierno després que Sánchez decreti el confinament total

|

- Publicitat -

El Gobierno de Sánchez per fi ha cedit a les recomanacions del Govern català, i ahir va decretar, per fi, el confinament total de la població, i només les persones que treballin en serveis essencials podran sortir de casa per anar a treballar. Quim Torra i Carles Puigdemont van celebrar les paraules de Sánchez, tot i que les fronteres de Catalunya i Madrid segueixen obertes i el Gobierno segueix defensant la “unitat” d’Espanya per sobre de tot.

Com era d’esperar, hi ha hagut una onada de clatellots al Gobierno per part de polítics i altres personalitats afines a l’independentisme i al MHP Torra, com és el cas de Gonzalo Boye, que remarca tres punts clau de la compareixença de Sánchez, entre els quals es troba que “Torra tenia raó sobre la necessitat de confinament total”.

Publicitat

Marta Rovira també hi ha posat cullerada dient que el Gobierno va “tres setmanes tard” i reclama que hi hagi més testos (a poder ser, que siguin vàlids) per seguir millor el contagi:

Per la seva banda, Mireia Boya es pregunta si “després de tots els insults socialistes i dels comuns” el Gobierno es disculparà, donant per fet que no ho farà de cap manera.

L’advocat de Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas defineix la decisió de Sánchez com que “ha optat per enmendalla i deixar de sostenella” i torna a retreure que s’hauria d’haver escoltat abans el que deia el president Torra, ja que si ho haguessin fet “s’haurien evitat un gran cost en vides”.

Finalment, des de la CUP també asseguren que Sánchez va “15 dies tard”, i que a més “carrega la responsabilitat als treballadors”, ja que aquests hauran de recuperar les hores posteriorment.

Et pot interessar  Boye defensa l'exili de Puigdemont: "L'acusaven de covard i ara resulta que l'exili és la solució”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut