Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Albiol aposta per un govern espanyol de concentració sense Unides Podem per fer front a la crisi

|

- Publicitat -

L’expresident del PPC i exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol, aposta per un govern espanyol de concentració “el més ampli possible” sense Unides Podem per fer front a la crisi. Segons ha defensat en una entrevista a Ràdio 4, en aquests moments si es donessin les condicions hi hauria d’haver un “gran pacte d’estat” i ha afegit que si es vol sortir de la crisi amb els menors danys possibles el partit de Pablo Iglesias no pot estar al govern. D’altra banda, ha considerat que la visió sanitària de la crisi del govern de Quim Torra és “més realista” que la que té l’executiu de Pedro Sánchez.

Albiol defensa que el líder del PP, Pablo Casado, no es reuneixi amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, fins la setmana que ve perquè Sánchez ha tingut la “insolència” de citar-lo a través de la premsa. Es tracta, segons Albiol, d’un “gest despectiu no casual” amb la voluntat “d’humiliar” el PP.

Publicitat

El també regidor de l’Ajuntament de Badalona veu en el govern espanyol “falta d’empatia i de responsabilitat” i creu que estan “amagant coses”. En aquest context, acusa Sánchez de voler tenir algú a qui carregar la responsabilitat de tot aconseguir acords.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut