Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Albiach critica que els grups que formen la Mesa avalin els premis de jubilació als alts funcionaris del Parlament

|

- Publicitat -

Els comuns han decidit demanar que es convoqui una Mesa ampliada per abordar la polèmica dels premis de jubilació als funcionaris del Parlament. Així ho ha anunciat la presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, en una atenció als mitjans a Mataró, des d’on ha retret als grups que formen la Mesa del Parlament —PSC-Units, ERC, Junts i la CUP— que avalin aquests privilegis.

Els premis de jubilació, combinats amb les llicències per edat, fa que els funcionaris puguin cobrar durant 5 anys sense treballar i, quan es retiren, cobrin a més un any extra de sou. “No es poden rentar les mans”, ha recriminat Albiach a aquests grups parlamentaris. Els comuns consideren que aquests privilegis són “escandalosos” i “insostenibles”.

Publicitat

El ciberatac contra el 9-N

Albiach també ha defensat aclarir “qui està darrere” del ciberatac contra la Generalitat amb motiu del 9-N. La líder dels comuns ha admès que estan “molt preocupats” per les informacions publicades, però ha assegurat que volen ser “prudents” abans de saber qui va encarregar l’atac i esperaran a l’informe que ha encarregat el Govern sobre el cas abans de fer “valoracions”. Veus de l’entorn independentista com l’exvicepresident i exconseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, ja han apuntat cap al govern espanyol com a “principal sospitós”.

Et pot interessar  Albiach critica que Aragonès "parla més del referèndum com a candidat que en tres anys al Govern"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut