Dissabte, 28 de maig de 2022 - Edició 1402
La República

Alba Vergés a Ciudadanos: “És penós que barregin la pandèmia amb el relat de la Guàrdia Civil”

La consellera de Salut es mostra “molt tranquil·la” amb les investigacions de la Guàrdia Civil pel cas ‘Volhov’

Agències 04/11/2020
La consellera Alba Vergés conversa amb el president del grup d'ERC, Sergi Sabrià, al ple del 4 de novembre de 2020 (Horitzontal)

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha expressat aquest dimecres que està “molt tranquil·la” respecte a les investigacions de la Guàrdia Civil del cas ‘Volhov’ que apunten que hi hauria relacions contractuals entre empresaris independentistes i la conselleria de Salut durant la pandèmia. Durant la sessió de control al Govern, Vergés ha retret a Ciutadans que barregi el relat de la Guàrdia Civil amb la gestió de la pandèmia que està fent l’executiu català. “És penós que ho barregin amb el relat de la Guàrdia Civil que insinuen coses que no comparteixo. Estic molt tranquil·la en tot aquest aspecte”, ha manifestat.

Prèviament, la diputada de Cs Noemí de la Calle ha retret al Govern estar centrat en ajudar que alguns “amiguets” s’enriqueixin enlloc de vetllar perquè no morin persones a les residències. “Que ràpid que n’han après de Convergència i Unió”, ha dit De la Calle a Vergés. La formació liberal ha carregat contra l’executiu per la gestió de les residències en la segona onada de la covid-19.