Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024
Edició 2111

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 06 de maig del 2024

Alay comparteix les crítiques d’Iglesias sobre Colau: “Coneixem molt bé la frustració autoritària d’Ada Colau”

L'historiador i cap de l'oficina de Puigdemont no dubta a carregar contra l'exalcaldessa

|

- Publicitat -

L’exdirigent d’Unides Podem Pablo Iglesias no està sol en la contundent crítica que ha fet contra l’exalcaldessa de Barcelona Ada Colau, arran de les seves declaracions instant Podem a votar a donar suport a l’acord entre el PSOE i Sumar per tal de rebre el retorn econòmic. El cap de l’oficina del president Carles Puigdemont, Josep Lluís Alay, ha compartit les crítiques d’Iglesias assegurant que a Barcelona “coneixem molt bé la frustració autoritària d’Ada Colau”

Alay, a través de Twitter, s’ha sumat a les crítiques contra Colau compartint una piulada de Pablo Iglesias, en la qual l’exdirigent de Podem parlava sobre la frustració autoritària de Colau i compartia l’article crític que ha publicat al diari ‘Ara’. “Creu-me que aquí coneixem molt bé la frustració autoritària d’Ada Colau des de fa més de vuit anys” ha etzibat, tot afegint que aquestes frustracions de l’exalcaldessa “ens han deixat la ciutat de Barcelona arrasada“. “Celebro que per fi la coneixeu…” conclou Alay.

Publicitat


Iglesias ha publicat un article i ha parlat obertament sobre la hipocresia de Colau, a la vegada que ha criticat el seu “desig irrepetible de manar”, que ha contraposat a la “impossibilitat de materialitzar-lo”, un fet que es materialitza en el que Iglesias ha anomenat una “frustració autoritària”.

Et pot interessar  Colau critica que el 'lawfare' contra l'esquerra ha estat "tolerat" pel PSOE i li demana "cuidar les aliades"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut