Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Alamany fa campanya per ‘Guanyem Girona’ tot i la seva coalició amb ERC

Elisenda Alamany assistirà a un acte de ‘Guanyem Girona’ aquesta tarda, la candidatura de coalició entre la CUP i un sector dels comuns gironins, que ja ha arrencat la campanya […]

Marina Almansa
Marina Almansa 02/04/2019
Elisenda Alamany amb els candidats de Guanyem Girona/ Twitter @GuanyemGirona

Elisenda Alamany assistirà a un acte de ‘Guanyem Girona’ aquesta tarda, la candidatura de coalició entre la CUP i un sector dels comuns gironins, que ja ha arrencat la campanya per a les municipals. Tot i la recent coalició amb ERC-Nova nou Futur, la número dos de Maragall als comicis barcelonins ha anunciat a les seves xarxes socials que està “il·lusionada” d’anar a Girona per donar suport a la llista d’esquerres.

La candidatura ‘Guanyem Girona’ és encapçalada pel cupaire Lluc Salellas. Alamany ha animat Xavier Montoya, que concorre com a número tres i és proper a Sobiranistes, des que va anunciar que es presentaria: “Érem massa gent que volíem que una persona intel·ligent, treballadora, bona i honesta pogués ser a l’Ajuntament de Girona”, ha assegurat. En l’acte també hi participaran l’exalcaldessa de Badalona Dolors Sabater, l’activista i exdiputat cupaire David Fernández i el doctor i catedràtic de la UAB Pep Nadal -germà de l’exalcalde socialista de Girona-.