Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Aglomeracions en la primera nit de les festes de Sants de Barcelona

Les aglomeracions han tingut lloc majoritàriament al parc de l’Espanya Industrial i han ocorregut un cop han finalitzat les activitats programades. Aquestes acumulacions generen debat per la possible transmissió de la covid-19 amb l’inici del curs educatiu a tocar

Avatar
Agències 25/08/2021
El barri de Sants de Barcelona ha registrat aglomeracions la matinada d'aquest dimecres en la primera nit de les festes del barri que van començar aquest dimarts i s'allargaran fins al diumenge

El barri de Sants de Barcelona ha registrat aglomeracions la matinada d’aquest dimecres en la primera nit de les festes del barri que van començar aquest dimarts i s’allargaran fins al diumenge.

Les persones s’han concentrat principalment al parc de l’Espanya Industrial una vegada han finalitzat les activitats programades, que acaben a les 00.30 hores, segons ha pogut comprovar Europa Press.

La majoria d’ells no mantenia la distància de seguretat ni portava mascareta, una situació similar a la que es va produir a les festes de Gràcia la setmana passada.